O nama

Porodično preduzeće Mim Commerce osnovano je 1992.godine. Naša ideja je bila da domaćem, ali i stranom tržištu ponudimo radnu odeću za sve delatnosti, kao i da se od konkurencije izdvojimo po udobnosti, funkcionalnosti i unikatnom dizajnu. Od tada pa do danas važimo za lidera u domenu proizvodnje uniformi koji su nam svoje poverenje, pored dobre usluge, poverili i zbog stalne težnje ka inovacijama.  

Od osnivanja pa do danas sarađivali smo sa klijentima iz oblasti ugostiteljstva, brojnim renomiranim hotelima, bankama, državnim institucijama, ali i sa pozorištima i filmskim ekipama. Svoj know how smo iskoristili za kreiranje sopstvenog brendiranog proizvoda – košulje po stasovima, koja idealno pristaje svakom kupcu.  Naš brend uskoro dobija i svoj maloprodajni prostor u Čika Ljubinoj ulici u Beogradu. 

Dugi niz godina, na obostrano zadovoljstvo negujemo saradnju sa klijentima kao što su:Mts, Vip, Hilton, Bwf, Galenika, Horus, Boutique, Temperament, Europ car....

U decenijama koje su iza nas, susretali smo se sa brojnim izazovima, pa smo u proleće 2020.godine, kao odgovor na Covid 19 pokrenuli  brend zaštitne opreme Face Protect.

Brend uključuje proizvodnju zaštitnih maski, rukavica i odela. Ono što nas razlikuje od ostalih proizvođača je finoća i gustina naših materijala od kojih izrađujemo zaštitnu opremu, kao i uporedni testovi koji pokazuju znatno bolje rezultate. Naši artikli su ispitani u labaratorijama, za šta posedujemo sertifikate o zdravstvenoj ispravnosti. U našoj ponudi je širok asortiman dezena.

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code