Uslovi poslovanja

Osnovni podaci o privrednom društvu:

 

Poslovno ime:  MIM COMMERCE DOO

Sedište: Bulevar Despota Stefana 115
MB: 06176623
PIB: 101879390
Šifra delatnosti: 1413
Web adresa: www.faceprotect.rs

E-mail:  markomim@yahoo.com
Tel: +381 112 759 237

 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa narudžbinom ili u slučaju reklamacija ili otkaza porudžbine kontaktirajte nas.

Ovi opšti uslovi korišćenja odnose se na korišćenje internet stranice URL Vaše internet prodavnice (u daljem tekstu: "Face Protect") i napisani su u skladu sa pozitivnim propisima Republike Srbije. Uslovi uređuju funkcionisanje Face Protect prodavnice, te pravni odnos između MIM COMMERCE DOO i registrovanih korisnika (u daljem tekstu: “Korisnici”) i kupaca proizvoda, roba ili usluga (u daljem tekstu: “Kupci”).

Korišćenjem Face protect prodavnice potvrđujete da ste saglasni sa uslovima korišćenja.

 

1. Šta je Face Protect prodavnica?

 

Face protect prodavnica je internet stranica namenjena prodaji zaštitnih maski za odrasle,za decu, zaštitnih rukavica i zaštitnih odela. Proizvodi su prošli analize zdravstvene ispravnosti. Zaštitne maske su kreirane od 100% pamuka visoke finoće i gustine. Pre prvog nošenja, kao i nakon korišćenja, preporučujemo pranje maski na 60C.

 

2. Ponuda

 

Ponuda proizvoda na Faceprotect prodavnici se zbog prirode poslovanja može povremeno menjati. Cene pojedinačnih proizvoda mogu biti redovne cene, akcijske cene, odnosno cene s popustima.

Fotografije, slike ili video materijal objavljeni u okviru ponude vlasništvo su MIM COMMERCE DOO ili njenih dobavljača i poslovnih partnera.

Fotografije, slike ili video materijal objavljeni u okviru ponude su isključivo simbolični i dati samo radi obaveštenja, te mogu odstupati od realnog izgleda proizvoda.

MIM COMMERCE DOO prodaje proizvode putem interneta i prodaju vrši na teritoriji Republike Srbije.

Proizvode naručene putem Faceprotect prodavnice dostavljaju se isključivo na teritoriji Republike Srbije.

 

3. Postupak registracije

 

Da bi se registrovao na Faceprotect prodavnici korisnik mora imati najmanje 18 godina.

Kako bi korisnik bio u mogućnosti da kupuje u okviru faceprotect.rs prodavnice može se registrovati i kreirati svoj nalog.

Prilikom registracije i kreiranja svog naloga korisnik unosi sledeće podatke: ime i prezime, e-mail, telefon i adresu za isporuku proizvoda. Nakon unosa navedenih podataka, korisnik dobija e-mail sa potvrdom o izvršenoj porudžbini i email za potvrdu registracije . Korisnik treba da izvrši potvrdu klikom na odgovarajuće polje u e-mailu i zatim da kreira lozinku.

Faceprotect prodavnica ne odgovara za tačnost podataka unetih od strane korisnika/kupca.

Ukoliko dođe do promene podataka korisnik je dužan da ažurira svoj korisnički nalog ili da nas obavesti o nastalim promenama putem email adrese: markomim@yahoo.com.

Kao registrovan korisnik, nakon unošenja svog korisničkog imena i lozinke, kupac u okviru svog korisničkog naloga ima uvid u trenutne i prethodne kupovine.

Registrovani korisnik ima mogućnost odlaska na stranicu za odabir plaćanja bez ponovnog unošenja svojih ličnih podataka.

Kupovina u faceprotect.rs prodavnici je moguća bez registracije i kreiranja korisničkog naloga.

 

4. Naručivanje i isporuka

 

Kupovina putem faceprotect.rs moguća je za registrovane i neregistrovane korisnike.

Proizvodi se poručuju elektronskim putem. Pritiskom dugmeta Kupi, odabrani proizvod se dodaje u potrošačku korpu.

Nakon zaključenja porudžbine na email koji je Kupac ostavio kao kontakt, biće prosleđena potvrda da je porudžbina primljena od strane MIM COMMERCE DOO. Ukoliko Kupac ne dobije ovakvu potvrdu, potrebno je proveriti ispravnost e-mail adrese koju je ostavio kao kontakt ili prijavu problema da pošalje na email adresu  markomim@yahoo.com.

MIM COMMERCE DOO zadržava pravo da u slučaju da postoji izvesna kontradiktornost ili nejasnoća u registrovanim podacima Kupca ili narudžbenici pre dalje obrade iste, izvrši proveru podataka koje je Korisnik naveo prilikom kreiranja porudžbine u cilju validacije istih i da kontaktira Kupca e-mailom ili telefonskim putem radi ispravljanja istih i što efikasnije realizacije isporuke naručenih proizvoda.

Prodavac takođe zadržava pravo da ukoliko nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode, isporuči raspoložive od izabranih proizvoda. Kupac će biti obavešten mailom ili telefonom sa naznakom isporuke preostalih proizvoda od strane Prodavca.

MIM COMMERCE DOO zadržava pravo otkazivanja porudžbine usled tehničkih i drugih razloga o čemu će Kupac biti obavešten putem email-a koji je naveo prilikom registracije ili telefonom.

Po prijemu porudžbine i obavljenoj validaciji podataka o Kupcu ili porudžbini, Prodavac pristupa obradi porudžbine.

Prodavac pakuje robu za kupca pod kontrolisanim uslovima sistemom video nadzora i svaka pošiljka i njen sadržaj se beleži video zapisom i time potvrđuje da je roba iz magacina otišla ispravno spakovana i u neoštećenom stanju.

Kupac cenu plaća MIM COMMERCE DOO, a zajedno sa proizvodom mu se dostavlja i račun, obaveštenje i obrazac za odustanak.

Smatra se da je ugovor o prodaji na daljinu zaključen između MIM COMMERCE DOO (ponuđača) i Kupca potpisan u trenutku kada MIM COMMERCE DOO potvrdi porudžbinu i Kupac primi prvu elektronsku poruku o status svoje porudžbine.

Kupac je lice čiji su podaci navedeni u porudžbini. Podatke o kupcu nije moguće izmeniti nakon slanja porudžbine.

 

5. Cene proizvoda

 

Cene svih proizvoda istaknutih na faceprotect.rs prodavnici su unapred određene i iskazane su zajedno sa pripadajućim PDV-om. Cene važe za sve kupce samo i isključivo za vreme trajanja ponude, samo na ovoj internet stranici i samo pod ovim Opštim uslovima.

Zadržavamo pravo izmena cena. Cene se zaokružuju na dva decimalna mesta.

 

6. Načini plaćanja

 

Prilikom plaćanja poručenih proizvoda bez obzira na izabrani način, kupac je dužan da plati i troškove dostave koji se fiksno dodaju na ukupan iznos porudžbine. Troškovi dostave iznose 300 RSD.

  • Plaćanje pouzećem

Prilikom plaćanja pouzećem plaćanje se vrši gotovinom i kupac je pored cene robe dužan platiti i troškove dostave.

  • Uplatom na račun u banci ili pošti

Izborom plaćanja putem opšte uplatnice  korisniku se na email adresu dostavljaju sve potrebne informacije kako bi mogao da izvrši uplatu (račun banke, iznos, broj porudžbine). U ovom slučaju isporuka poručenih proizvoda će se izvršiti nakon evidentirane uplate.

 

9. Dostava robe i eventualna ograničenja

 

MIM COMMERCE DOO vrši isporuku na teritoriji cele Srbije, od vrata do vrata za sve porudžbine u saradnji sa kurirskom službom Bex express. Vaša porudžbina će biti isporučena u roku od 3 do 10 radnih dana od dana kada MIM COMMERCE DOO potvrdi porudžbinu. Isporuka robe se ne vrši vikendom,državnim i verskim praznicima u skladu sa Zakonom o državnim i drugim praznicima u RS.

Vreme isporuke se može produžiti usled okolnosti koje su van uticaja MIM COMMERCE DOO (kvar, obustava rada kurirskih službi, saobraćajne gužve i nezgode, vremenski uslovi, praznici i dr.)

Vreme isporuke može biti produženo za vreme praznika usled povećanog obima posla.

Isporuka robe se vrši na adresu koju ste naveli prilikom registracije.

Isporuka robe se vrši putem kurirske službe Bex express.

Ukoliko imate problem sa dostavom robe, možete nas kontaktirati na e-mail adresu: markomim@yahoo.com

 

10. Reklamacije

 

Kupac može da izjavi reklamaciju prodavcu radi ostvarivanja svojih prava, kao i zbog pogrešno obračunate cene i drugih nedostataka.

Ukoliko sa uređajem kupljenim putem našeg sajta imate neki problem ili pitanje, možete nas kontaktirati na  +381 112 759 237 radnim danima od 9-16h.

Kupac je dužan da odmah po prijemu, pregleda isporučenu robu te da o svim eventualnim nedostacima odmah obavesti dostavljača.

Potrošač može da izjavi reklamaciju elektronskim putem na e-mail adresu: markomim@yahoo.com uz dostavu računa na uvid ili drugog dokaza o kupovini (kopija računa, slip i sl.).

 

Prodavac je dužan da potrošaču izda pisanu potvrdu ili elektronskim putem potvrdi prijem reklamacije, odnosno saopšti broj pod kojim je zavedena njegova reklamacija u evidenciji primljenih reklamacija.

Prodavac je dužan da bez odlaganja, a najkasnije u roku od osam dana od dana prijema reklamacije, pisanim ili elektronskim putem odgovori kupcu na izjavljenu reklamaciju. Rok za rešavanje reklamacije je 45 dana.

 

Postupak u slučaju reklamacije

Ovim putem Vas obaveštavamo da reklamaciju na kupljenu robu možete izjaviti na sledeće načine:

Slanjem popunjenog obrasca OBRAZAC O ODUSTANKU OD UGOVORA ZAKLJUČENOG NA DALJINU na mail na adresu: markomim@yahoo.com

 

11. Povraćaj sredstava

 

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava Kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica naziv Vaše firme je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev MIM COMMERCE DOO obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

 

12. Obaveštenja korisnika

 

Ako imate bilo kakva pitanja ili primedbe u vezi sa ovim sajtom, molimo da pošaljete poruku na markomim@yahoo.com

 

13. Odricanje od odgovornosti

 

Uprkos trudu da ponuda bude što tačnija i ažurnija, može se desiti da se podaci o proizvodu promene toliko brzo da ih ne možemo ispraviti ili izmeniti i da se još uvek neizmenjeni nađu na faceprotect.rs prodavnici. Ukoliko dođe do narudžbine takvog proizvoda, Kupac će biti obavešten o promenama, a prodaja prekinuta.

U slučaju da pojedini proizvodi budu nedostupni, obavestićemo kupca o tome i omogućiti mu da odustane od kupovine ili izvrši kupovinu drugog dostupnog proizvoda. Ukoliko je Kupac već platio proizvod koji nije dostupan, novac će mu biti vraćen.

 

14. Tačnost podataka

 

MIM COMMERCE DOO nastoji da informacije objavljene na faceprotect.rs prodavnici održava tačnim i ažurnim, ali ne daje nikakve garancije niti obećanja da takvi zaista i jesu, niti snosi bilo kakvu odgovornost niti posledice, direktne ili indirektne, proistekle iz pretpostavke korisnika informacija sa MIM COMMERCE DOO prodavnice da jesu. U slučaju da primetite neku nepravilnost molimo vas da nas o tome obavestite na mail markomim@yahoo.com kako bi izbegli eventualne neprijatnosti.

 

15. Promene sajta

 

MIM COMMERCE DOO zadržava pravo da u bilo kom trenutku, privremeno ili trajno, u celini ili delimično, modifikuje ili ukine ovaj sajt bez prethodnog upozorenja ili ograniči dostupnost sajta određenim licima ili geografskom području.

 

16. Promena uslova korišćenja

 

MIM COMMERCE DOO može bilo kada, bez prethodne najave izmeniti ili dopuniti ove uslove korišćenja. Ovakve izmene su za Vas obavezujuće, pa je preporučljivo periodično posetiti ovu stranu i informisati se o njima. Daljim korišćenjem bilo kojih usluga sajta, saglasni ste da prihvatate sva naknadno objavljena pravila i uslove korišćenja.

 

17. Sudska nadležnost i primena prava RS

 

U slučaju spora proisteklog iz primene ovih Opštih uslova i u vezi sa kupovinom proizvoda na ovoj internet stranici ugovorne strane će nastojati rešiti spor mirnim putem. Ukoliko ugovorne strane ne reše spor mirnim putem, ugovara se nadležnost stvarno nadležnog suda u Beogradu uz primenu prava Republike Srbije.

 

18. Zaštita privatnosti korisnika

 

U ime MIM COMMERCE DOO obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o Kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o Kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u MIM COMMERCE DOO (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

MIM COMMERCE DOO u pogledu obrade podataka o ličnosti koje prikuplja obavljajući delatnost prodaje proizvoda putem ove internet stranice ili u pogledu dostavljanja reklamnih poruka u svemu postupa shodno zakonu o zaštiti podatak o ličnosti, što je posebno definisano odgovarajućim dokumentima sadržanim na ovoj internet stranici.

 

19. Zaštita poverljivih podataka

 

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 

20. Izjava o konverziji

 

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

 

All payments will be effected in Serbian currency – dinar (RSD). The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Serbian dinar according to the current exchange rate of the Serbian National Bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site.

 

 

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code